Béda révisi "Kempis"

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
'''Kempis''' ya éta [[wadah]] [[cai inum]], baheula mah dijieun tina [[alumunium]], biasana dibabawa ku [[tentara]].
 
{{pondok}]}
 
[[Kategori:Wadah]]
23.341

éditan