Béda révisi "Hateup"

80 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q83180 (translate me))
[[Gambar:בית הטירה - מרכז כרמל - חיפה (1).JPG|jmpl|Hateup]]
'''Hateup''' nyaeta bagean pangluhurna nu nutupan [[wangunan]]. Hateup datar sering ditutupan ku [[tér]] jeung [[karihkil]] tur disadiakuen saluran keur nyalurkeun [[cihujan]] jeung [[salju]]. Hateup bentuk lianna diwangun pikeun ngucurkeun cai sacara alami, kaasup:
{{Tarjamahkeun|Inggris}}
5

éditan