Béda révisi "Mari Él"

6 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta, salahsahiji → salah sahiji
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5446 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta, salahsahiji → salah sahiji)
 
[[Gambar:RussiaMariEl2005.png|right|200px|thumb|Lokasi Mari Él di Rusia]]
[[Gambar:MariEl03.png|thumb|250px|right]]
'''Mari Él''' mangrupakeunmangrupa salahsahijisalah sahiji [[Subjék Féderal Rusia]]. Républik ieu miboga luas aréa 23.200 km&sup2nbsp;km² jeung populasi 727.979 jiwa ([[2002]]), kalawan kapadetan 31,4 jiwa/km²². Ibu kotana nya étanyaéta [[Yoshkar-Ola]].
 
[[Gambar:Flag of Mari El.svg|thumb|227px|Bandéra Mari Él]]
{{rusiaprov}}<br />
{{éropa}}
 
{{nagara-geo-stub|Rusia}}
 
[[Kategori:Mari Él]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Rusia}}
18.254

éditan