Béda révisi "Ne (kana)"

2 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, dipake → dipaké
m (Bot: Migrating 19 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q40681 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, dipake → dipaké)
 
|[[Image:Japanese Katakana NE.png|thumb|150px|Katakana ネ.]]
|}{{gojuon}}
'''ね''', dina [[hiragana]], atawa '''ネ''' dina [[katakana]], nyaetanyaéta salah sahiji [[kana]] dina Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji [[Mora (linguistics)|mora]]. Hiragana diwangun ku dua garis, sedengkeun katakana diwangun ku opat garis. Duanana dieja ([[International Phonetic Alphabet|IPA]]) {{IPA|[ne]}}.
 
Salaku partikel dipakedipaké ditungtung kalimah, saperti dina Basa Inggris ''", right?"'' atawa ''", isn't it?"''
 
{{pondok}}
 
[[CategoryKategori:Kana]]
18.254

éditan