Béda révisi "Kota Surakarta"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (Bot: Migrating 36 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4803 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
|web=[http://www.surakarta.go.id Situs Web Resmi]
}}
'''Kota Surakarta''' nyaéta salasahijisalah sahiji [[kota]] di [[Propinsi]] [[Jawa Tengah]].
 
{{Commons|Surakarta}}
18.254

éditan