Béda révisi "Nairobi"

2 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (3), eo → éo
m (Bot: Migrating 129 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3870 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (3), eo → éo)
|website= http://www.nairobicity.go.ke
}}
'''Nairobi''' nyaetanyaéta [[ibukota]] [[Kenya]]. ngaran ieu asalan tina bahasa suku [[Maasai]] ''Ewaso Nyirobi'' anu artina "cai ayem".
 
Nairobi nyaetanyaéta salah sahiji kota pang gedena di [[Afrika]]. Kota ieu mikaboga penduduk sakitar 3 juta jiwa [[wilayah]] sakitar 150 &nbsp;km<sup>2</sup>. Koordinat geografisnagéografisna nyaetanyaéta {{coor dm|1|16|S|36|48|E|}}.
 
== Geografi ==
|Oct_Hi_°C = 24.7
|Nov_Hi_°C = 23.1
|Dec_Hi_°C = 23.4
 
|Jan_Lo_°C = 11.5
 
|source =
<ref name= >{{cite web
| url = http://www.worldweather.org/071/c00251.htm#climate| title = World Weather Information Service - Nairobi| accessdate=2008-01-10| publisher = WorldWeather.org}}</ref>
|accessdate=[[2008-01-10]]
 
{{Ibukota di Afrika}}
{{negara-geo-stub|Kenya}}
 
[[Kategori:Nairobi| {{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kota di Kenya]]
 
 
{{negara-geo-stub|Kenya}}
18.254

éditan