Béda révisi "Propinsi Khost"

2 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (fixing dead links)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
}}
 
'''Khost''' ({{lang-ps|'''خوست'''}}) nyaéta salasahijisalah sahiji ti 34 [[propinsi di Apganistan]]. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Propinsi Khost baheulana mangrupa bagian ti [[Propinsi Paktia]]. Ibu kotana nyaéta [[Kota Khost]].
 
 
==Tingali ogé==
{{Provinces of Afghanistan}}
{{Districts of Khost}}
 
{{nagara-geo-stub|Apganistan}}
 
{{DEFAULTSORT:Khost}}
[[CategoryKategori:propinsiPropinsi Khost| ]]
[[CategoryKategori:propinsiPropinsi di Apganistan]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Apganistan}}
18.254

éditan