Low-pass filter: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: eo → éo
Tidak ada ringkasan suntingan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: eo → éo)
Amplitudo jeung fase H<sub>LPF</sub><math>(\omega)</math> digambarkeun saperti di handap ieu:
 
[[Gambar:Low-pass filter.jpg|350px|Réspon frékuénsi LPF]]
 
LPF idéal ngaliwatkeun sakabéh komponén sinyal asupan nu frékuénsi radianna di sahandapeun <math>\omega_c</math> tanpa distorsi; <math>\omega_c</math> disebut [[Cutoff frequency|frékuénsi pamotong]] ([[cutoff frequency]]). Sakabéh komponén sinyal saluhureun <math>\omega_c</math> ditolak.
 
==Rujukan==
#Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of TheoryThéory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993
 
[[Kategori:Pamrosésan sinyal]]
20.027

éditan