Béda révisi "Dagéstan"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Republik → Républik
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salahsahiji → salah sahiji)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Republik → Républik)
[[Gambar:Dagestan.jpg|thumb|200px|Peta Dagéstan]]
[[Image:Dagestan.png|thumb|200px|right]]
'''RepublikRépublik Dagéstan''' ([[Basa Rusia]]: Республика Дагестан) mangrupa salah sahiji wewengkon konstituén [[Rusia|Féderasi Rusia]].
 
== Tumbu kaluar ==
18.254

éditan