Béda révisi "Moskwa"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé)
[[Gambar:Moscow_Kreml.jpg|thumb|250px|Kremlin di Moskow]]
'''Moskwa''' nyaéta [[ibukota]] sakaligus kota panggedenapanggedéna di [[Rusia]].
 
[[Kategori:Ibu kota nagara]]
18.254

éditan