Béda révisi "Bentley"

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: yuta → juta using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: yuta → juta using AWB)
 
Pausahaan ieu aya di Cricklewood, kaléreun [[London]], jeung kawanoh kalawan kameunangan opat kali tumurut dina [[Balap mobil 24 jam Le Mans]] (''24 heures du Mans'') ti [[1927]]-[[1930]]. Déprési Ageung ngancurkeun paméntaan pikeun mobil mahal pausahaan ieu, jeung dijual ka [[Rolls-Royce]] dina [[1931]].
 
Dina taun 1998, mérk ieu dibeuli ku [[Volkswagen Group]] kalawan harga 430 yutajuta [[poundsterling]].
 
== Tempo ogé ==