Béda révisi "Irawan"

1 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: ngarapihkeun éjahan
m (Bot: Migrating 12 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2044664 (translate me))
m (→‎top: ngarapihkeun éjahan)
 
'''Irawan''' atawa '''Irawat''' ( '''basa Sansakerta''': '''इरवन''' ), mangrupa anak ti pasangan [[Arjuna]] jeung [[Ulupi]]. Manéhna milu aub dina perang di [[Kurusetra]] sarta ngabiluk [[Pandawa]]. Dina poé kadalapan perang, manéhna perlaya ku [[Raksasa]] [[Alumwusa]].
 
 
{{Palaku Mahabarata}}
18.254

éditan