Béda révisi "20-an"

3 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
ngarapihkeun éjahan
m (Bot: Migrating 59 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1415887 (translate me))
m (ngarapihkeun éjahan)
 
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
18.254

éditan