Béda révisi "Euphorbiaceae"

2 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa (2)
m (ngarapihkeun struktur)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa (2))
| familia = Euphorbiaceae
}}
'''EuphorbiaceaeEuphorbiacéae''' nyaéta salah sahiji [[kulawarga]] [[tutuwuhan]] nu aya dina kelompok utama [[Angiospermae]] ([[Tutuwuhan kembangan]]).<ref name="hiji">{{en}}[http://www.theplantlist.org/browse/A/Euphorbiaceae/ Euphorbiaceae] (diakses 1 Pebruari 2016)</ref>
EuphorbiaceaeEuphorbiacéae nyaéta salah sahiji kulawarga gedé Tutuwuhan kembangan nu miboga [[300]] [[génus]] jeung kira-kira 7.500 spésiés.<ref name="dua">{{en}}[http://pubs.sciepub.com/plant/1/3/5/ Sciepub] (diakses 1 Pebruari 2016)</ref> Lolobana ieu tutuwuhan mangrupa hérba lemes, ngan sababaraha, utamana di daérah [[tropis]] mangrupa semak atawa tangkal.<ref name="dua"/> Sababaraha rasana ngeunah jeung nyarupaan [[kaktus]].<ref name="dua"/>
 
==Sumebar==
18.254

éditan