Béda révisi "Carita Parahiyangan"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Panalungtikan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ajen → ajén (3)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa using AWB)
m (→‎Panalungtikan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ajen → ajén (3))
 
===Panalungtikan===
Ieu naskah munggaran ditalungtik ku [[K.F. Holle]], lajenglajéng ku [[C.M. Pleyte]], nu duanana mémang loba nalungtik sastra Sunda-Buhun. LajengLajéng ieu naskah dialihaksarakeun ku Purbacaraka, salaku tambahan pikeun laporan anjeunna ngeunaan [[Batu Tulis]] di [[Bogor]]. Tarékah ieu diteruskeun ku H. ten Dam (taun 1957) jeung J. Noorduyn (laporan panalungtikan taun 1962 jeung 1965). SalajengnaSalajéngna, ieu naskah ogé ditalungtik ku sababaraha sarjana Sunda, di antarana [[Ma'mun Atmamiharja]], [[Amir Sutaarga]], [[Aca]], [[Ayatrohaédi]], sarta [[Édi S. Ékajati]] jeung [[Undang A. Darsa]].
 
==Eusi==
18.254

éditan