Béda révisi "Carita Parahiyangan"

m
→‎Patempatan/wilayah Sunda: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teu aya → euweuh
m (→‎Panalungtikan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ajen → ajén (3))
m (→‎Patempatan/wilayah Sunda: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teu aya → euweuh)
 
===Patempatan/wilayah Sunda===
Naskah ''Carita Parahiyangan'' loba pisan nyebut patempatan/wilayah nu, tangtuna, kaasup wilayah kakawasaan Sunda. Éta patempatan, aya nu nepi ka kiwari tetep kitu ngaranna, aya ogé nu geus teu ayaeuweuh di kieuna:
*Ancol: [[Ancol, Pademangan, Jakarta Utara|Ancol, Jakarta Kalér]]
*Arile, di Kuningan
18.254

éditan