Béda révisi "Banjaran"

31 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Mindahkeun ka Banjaran, Bandung
(Mindahkeun ka Banjaran, Bandung)
 
(taya bédana)
Pamaké anonim