Buka ménu utama

Banjaran, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Banjaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Banjaran

Peta lokasi Kacamatan Banjaran
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 42,92 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 128.691 (2017), 128.691 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -
 t·s·é 

Kabupatén Bandung, Jawa Barat

Lambang Kabupatén Bandung

Kecamatan: Arjasari | Balééndah | Banjaran | Bojongsoang | Cangkuang | Cicaléngka | Cikancung | Ciléngkrang | Cileunyi | Cimaung | Cimenyan | Ciparay | Ciwidéy | Dayeuhkolot | Ibun | Kertasari | Katapang | Kutawaringin | Majalaya | Margaasih | Margahayu | Nagrég | Pacét | Pameungpeuk | Pangaléngan | Paséh | Pasirjambu | Rancabali | Rancaékék | Solokan Jeruk | Soréang




Nuvola filesystems folder home.png