Béda révisi "Masjid Saint Petersburg"

28 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: pamarentah → pamaréntah, meter → méter (2), sahingga → antukna, gede → gedé using AWB)
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
[[Image:Mosque SPB.jpg|thumb|300px|Masigit Saint Petersburg]]
'''Masjid Saint Petersburg''' ({{lang-ru|Санкт-Петербу́ргская мече́ть}}), nalika munggaran dibukana taun [[1913]], harita mah mangrupa [[masjid]] panggedéna di [[Eropa]], [[munara]]na waé luhurna 48 méter sarta [[momolo]]na 39 méter. Masjid ieu aya di puseur karaméan [[St Petersburg]], antukna momolo biruna bisa katempo kalayan sampurna ti Walungan Trinitas nu ngaliwatan [[Neva]]. Masjid ieu bisa nampung lima rebu urang [[jamaah]].
18.254

éditan