Béda révisi "Masigit"

4 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Pamakéan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda (2)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé (2), nyaeta → nyaéta, kabeh → kabéh, warsih → taun, kalolobaan → lolobana)
m (→‎Pamakéan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda (2))
Sajaba ti éta, masjid ogé boga fungsi minangka tempat diajar, utamana diajar élmu ageman. Madrasah Ulugh Beg di [[Uzbekistan]] ogé ngajarkeun élmu filsafat sarta astronomi minangka palajaran pikeun siswa-siswa di Madrasah Ulug Beg. Di Masjid Ayasofya ogé aya madrasah, komo laboratorium sarta bengkel gawé.
 
Sawatara masjid di [[Amérika Sarikat]] ngabogaanmibanda fasilitas pikeun publik sarta ngaladénan pendaftaran pikeun pemilu. Komo aya masjid anu ngabogaanmibanda tempat olahraga.
 
== Tumbu Luar ==
18.254

éditan