Béda révisi "Selandia Anyar"

Taya parobahan ukuran ,  2 tahun yang lalu
name change; criterion 1 (GlobalReplace v0.6.5)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB)
(name change; criterion 1 (GlobalReplace v0.6.5))
 
native_name = New Zealand<br />''Aotearoa''| common_name = Selandia Anyar |
image_flag = Flag of New Zealand.svg |
image_coat = Coat of Armsarms of New Zealand.svg |
image_map = LocationNewZealand.png |
national_motto = teu aya (baheulana ''Onward'')|
17

éditan