Béda révisi "Citakan:Artikel petingan"

30 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (kat)
* Citakan ieu disimpen di handap artikel.
* Citkan ieu nambahan kategori: {{kat|Artikel Geulis}}
[[Kategori:Citakan Wikipédia|Citakan Wikipédia]]
[[id:Templat:Artikel bagus]]
[[en:Template:Featured article]]
23.341

éditan