Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Sipatna global jeung bisa dipaké pikeun ngarahkeun kana bagian atawa kaca nu tangtu tina situs Wikipedia. Ieu menu téh wangunna tilu kotak anu misah dina bagian kénca layar, nyaéta aya kotak: pituduh arah, komunitas, kotak pakakas, jeung basa séjénna.
===Sungsi===
Pikeun [[Wikipedia:Panyungsi|néangan hiji artikel]] dina Wikipédia, mangga pakédpaké kotak panyungsian anu perenahna aya di juru luhur katuhu dina unggal kaca.
===Navigasi===
#'''Tepas'''; dipaké pikeun ngaksés [[Tepas]] Wikipedia.
Pamaké anonim