Béda révisi "Narayana"

27 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
(Nyieun kaca anyar '''Narayana''' nyaéta Anak Prabu Basudéwa nu disebut kembar selasih, nu hiji hideung nu hiji deui bodas.<ref name=":0">{{Cite book|title=Léksikon pawayangan|last=Djajakusuma...)
 
 
== Rujukan ==
 
[[Kategori:Tokoh wayang]]
10

éditan