Buka ménu utama

Parobahan

21 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 24.108.202.197, diganti deui ka vérsi ahir ku Ilham.nurwansah
[[Gambar:Wikipedia-logo-v2.svg|thumb|right|Logo Wikipédia Sunda]]
[[Gambar:WikipédiaWikipedia-sundanese_script.pdfpng|al=|jmplthumb|Wikipédia dina aksara sunda]]
<span lang="abs" dir="ltr">Wikipédia</span> nyaéta énsiklopédi nu dijieun ngagunakeun software wiki. Hartina, singsaha waé dihaturan ilubiung, kalayan bisa ngarobah atawa ngeusian artikel énsiklopédina. Ieu proyék téh dimimitian [[15 Januari]] [[2001]], nu mangrupa divisi nirlaba ti Yayasan Wikimédia. Mun artikel tina sakumna basa digabungkeun, kiwari geus leuwih ti sajuta artikel, nu ampir satengahna dina [[basa Inggris]].
 
[[Wikipédia]] téh disusun dina rupa-rupa basa kalayan sipatna nembrak. Wikipédia Basa Sunda mimiti dilalanyahan bulan [[Maret]] [[2004]], anu tujuanana sangkan [[basa Sunda]] bisa ngungkulan jeung ngigelan kamajuan jaman. Mudah-mudahan mangpaat pikeun urang Sunda, sarta masarakat umumna.
3

éditan