Béda révisi "Citakan:Artikel petingan"

m
leutikkeun béntang
m (leutikkeun béntang)
<includeonly><div style="position:absolute; z-index:100; right:10px; top:10px;" class="metadata" id="featured-star">{{titled-click|link=Wikipedia:Artikel Geulis|image=Star*.svg|width=14px|height=14px|title=Ieu mangrupakeun kaca Geulis. Klik keur katerangan.}}</div>[[Kategori:Artikel Geulis|{{PAGENAME}}]]</includeonly><noinclude>
 
Citakan ieu nandaan ku béntang leutik ([[Image:Star*.svg|width=14px|height=14px]]) di luhur artikel, nu kaasup [[Wikipedia:Artikel-artikel geulis|artikel geulis]].
 
* Citakan ieu disimpen di handap artikel.
12.294

éditan