Béda révisi "Sir Isaac Newton"

22 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
Mimihitam mindahkeun kaca Sir Isaac Newton ka Isaac Newton maké pindahan
(Mimihitam mindahkeun kaca Sir Isaac Newton ka Isaac Newton maké pindahan)
Tag: Alihan anyar
 
(taya bédana)
181

éditan