Béda révisi "Arkaismeu"

39 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Arkaismeu''', atawa arkaisme, nya éta kecap-kecap kuna atawa wanda kuna dina wacana sastra buhun; atawa niru-niru, ngagunakeun kecap-kecap kuna, [[gaya ungkara kuna]], jsté.<ref name=":0">{{Cite book|title=Kamus Istilah Sastra Sunda|last=Iskandarwassid|first=|publisher=Gege Suten|year=Bandung 2016|isbn=978-602-785-78-6|location=Bandung|pages=}}</ref> Cara kitu mangrupa usaha pangarang, upamana lantaran hayang nandeskeun latar (waktu) jaman baheula. Contona, wanda [[novel]] [[Perang Bubat|perang bubat]] karya Yoséph Iskandar.<ref name=":0" />
 
== Rujukan ==
<references />
6

éditan