Béda révisi "Paéh"

130 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
←Ngabolaykeun révisi 556639 ku Vermont (Obrolan)
(←Ngabolaykeun révisi 556625 ku Risto hot sir (Obrolan))
Tag: Bedo
(←Ngabolaykeun révisi 556639 ku Vermont (Obrolan))
Tag: Bedo
[[File:Kuoleman Puutarha by Hugo Simberg.jpg|alt=|thumb|Death tending to his flowers, in Kuoleman puutarha, Hugo Simberg (1906)]]
[[Gambar:Human remains.jpg|thumb|Rorongkong manusa paéh di scrub, circa 1900–1910|300px]]
'''Paéh''' téh ngandung harti eureunna [[hirup|kahirupan]] fisik organisme atawa kaayaan organisme sanggeusna.
17

éditan