Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

17 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
Lian ti kitu, jalur ''Blue Line'' ogé bakal dituluykeun nepi ka [[Stasion Cikarang]]. Pagawéanana geus dimimitian ti taun [[2013]] katompérnakeun. Jalur Jatinegara-Cikarang bakal digandakeun jadi 4 jalur karéta api. Pangwangunan jalur ''double-double track'' sarta éléktrifikasi diperkirakeun bakal anggeus taun [[2018]]. Direncanakeunna mah di ieu jalur téh bakal diwangun sawatara Stasion anyar, di antarana [[Stasion Bekasi Timur]].
 
:'''Stasion Bekasi''' → [[Stasion AmpéraBekasi Timur|Stasion AmperaBekasi Timur]] → [[Stasion Tambun|Tambun]] → [[Stasion Cibitung|Cibitung]] → [[Stasion Telaga MurniTelagamurni|TelagaStasion MurniTelagamurni]] → '''Stasion Cikarang'''.
 
Ku dioperasikeunana deui jalur karéta api Citayam-Nambo, aya kamumkinan pikeun nuluykeun deui pangwangunan jalur karéta api anyar [[Stasion Parung Panjang|Parung Panjang]] - [[Stasion Tanjung Priuk|Tanjung Priuk]]. Ieu jalur geus pernah direncanakeun ku pamaréntah [[Orde Anyar|Orde Baru]] taun [[1990-an]]. Ieu rencana dibedokeun lantaran [[Krisis finansial Asia 1997]] sarta runtuhna [[Suharto]] taun [[1998]]. Ieu jalur karéta api nu bakal ngurilingan [[Jakarta]] téh bakal kawengku ku sawatara Stasion: