Béda révisi "Pangaéa"

1.235 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar jmpl|281x281px|Pangéa salami [[Mésozoikum.]] '''Pangaéa''' atawa '''Pangéa''' mangrupikeun Superbuana anu eksis nalika akhi...
(Nyieun kaca anyar jmpl|281x281px|Pangéa salami [[Mésozoikum.]] '''Pangaéa''' atawa '''Pangéa''' mangrupikeun Superbuana anu eksis nalika akhi...)
Tag: Édit visual Éditan sélular Éditan wéb HP
(taya bédana)
244

éditan