Béda révisi "Nagorno-Karabakh"

50 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Bot: Ngaganti Flag_of_Nagorno-Karabakh.svg ku Flag_of_Artsakh.svg)
[[Kategori:Kaukasus]]
[[Kategori:Wewengkon nu dipaséakeun]]
[[Kategori:Taratas ngeunaan géografi Azerbaijan]]
 
 
{{geo-stub}}
15

éditan