Béda révisi "Aksara Gunung"

21 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar # ALIH aksra Buda
(Nyieun kaca anyar # ALIH aksra Buda)
Tag: suntingan sumber
(taya bédana)