Béda révisi "Savate"

78 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
+image #WPWPTR #WPWP
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
(+image #WPWPTR #WPWP)
 
| website = www.ussavate.org
}}
[[File:Seminario Internacional Savate Cuba 2008.jpg|thumb|280px|right|Savate]]
 
'''Savate''' (Cara Pangucapan: Savat), atawa [[Boxe Franchaise]], nyaéta élmu béla diri anu asalna ti [[Prancis]]. Heunteu kawas [[Muay Thai]] atawa [[Silat]] anu ngagunakeun [[tuur]] jeung [[siku]], Savate ukur ngagunakeun [[leungeun]] jeung [[suku]]. Kecap "Savate" dina basa [[Prancis]] hartina téh "Sapatu Kolot". Savate manawa hiji-hijina élmu bela diri anu ngidinan murid-muridna ngagunakeun sapatu salila ngagelut atawa paséa. Murid anu lalaki disebat savateur jeung murid anu awewe disebat savateuse.
 
11

éditan