Béda révisi "22 Séptémber"

3 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
 
 
== Nu pupus ==
 
* [[1539]] – [[Guru Nanak]], urang Pakistan nu medalkeun aliran [[Sikh]] (l. 1469)
 
* [[1554]] – [[Francisco Vázquez de Coronado]], pangjajah Spanyol (l. 1510)
1.669

éditan