Béda révisi "Dili"

416 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Dili''' (Portugis: Díli), nyaéta ibukota sareng kota panggedéna di Timor Leste. Dili perenahna di basisir kalér Pulo Timor. Total penduduk diperkirakeun aya...
(Nyieun kaca anyar '''Dili''' (Portugis: Díli), nyaéta ibukota sareng kota panggedéna di Timor Leste. Dili perenahna di basisir kalér Pulo Timor. Total penduduk diperkirakeun aya...)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(taya bédana)