Béda révisi "Lalenok United"

801 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Lalenok United Futebol Clube''' biasa dikenal salaku '''Lalenok United''' mangrupikeun klub maén bal Timor Wétan anu dumuk di Dili. Tim maén dina Liga Futebol A...
(Nyieun kaca anyar '''Lalenok United Futebol Clube''' biasa dikenal salaku '''Lalenok United''' mangrupikeun klub maén bal Timor Wétan anu dumuk di Dili. Tim maén dina Liga Futebol A...)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(taya bédana)