Béda révisi "Stasion Bogor Palédang"

76 bita ditambahkeun ,  11 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
| lintang = -6.597889
| bujur = 106.790544
| image = Bogor Paledang station.jpg
| caption = {{PAGENAMEBASE}}
}}
'''Stasion Bogor Palédang''' atawa '''Halteu Bogor Palédang''' ('''PLG''') ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮘᮧᮌᮧᮁ ᮕᮜᮦᮓᮀ}})<!--kasalahan panulisan aksara Sunda, jadi "Péladang"--> nyaéta stasion anu perenahna di [[Palédang, Bogor Tengah, Bogor]], [[Jawa Kulon]]. Stasion ieu ngan boga hiji jalur. Stasion ieu jarakna ngan babaraha ratus méter ti [[Stasion Bogor]]. Stasion ieu diwangun taun [[2013]] pikeun layanan [[Karéta api Pangrango]] lantaran [[Stasion Bogor]] geus pinuh.
Pamaké anonim