Géométri bal: Béda antarrépisi

430 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Élmu géometri bal loba digunakeun dina [[navigasi]] jeung [[astronomi bal]]. Panangtuan arah [[kiblat]] misalna, loba ngagunakeun konsép-konsép géométri bal.
 
==Tutumbu kaluar==
{{Commons category| Spherical geometry}}
* [http://math.rice.edu/~pcmi/sphere/ Géométri bal] [[Universitas Rice]]
* {{mathworld|urlname=SphericalGeometry|title=Géométri bal}}
*[http://www.navigation-spreadsheets.com/navigation_triangles.html Spreadsheets Navigasi: Navigasi Juru tilu]
*[https://sourceforge.net/projects/sphaerica/ Sphaerica - parangkat lunak géometri pikeun pangwangunan di luhureun bal]
{{Authority control}}
 
1.848

éditan