Haram: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
m
ngarapihkeun éjahan
(Dijieun ku cara narjamahkeun kaca "Haram")
 
m (ngarapihkeun éjahan)
 
* Maok;
* [[Narkoba|Narkotika, ubar ilegal]], jeung inuman nu ngandung alkohol;
* Taat kana etaéta hal kolot atawa kekerasan dina rumah tangga atawa pencét, ditampar, ditajong, dihina jeung mengerasi ibu-na; jeung
* Dahar pangan atawa inuman anu dilarang saperti daging babi, daging ucing jeung daging anjing.