Agus Djaya: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
m
ngarapihkeun éjahan
m (ngarapikeun)
m (ngarapihkeun éjahan)
}}
 
'''Radén Agoes Djajasoeminta''' atawa '''Agus Djaya''' (gumelar di [[Kabupatén Pandéglang|Pandéglang]], [[1913]] – tilar dunya di [[Bogor]], [[23 Méi]] [[1990]]) nyaéta saurang guru sareng palukis anu katelah di Jawa Kulon. Anjeunna katelah salaku palukis anu nyandak inspirasi tina pawayangan, sareng pendiri [[Persatuan Ahli Gambar Indonesia]], anu mayungan seniman rupa IndonesiaIndonésia dina jaman pangawasaan Belanda.<ref name="EnsiklopediaSunda">{{Cite book|edition=Cet. 1|title=Ensiklopedi Sunda : alam, manusia, dan budaya, termasuk budaya Cirebon dan Betawi|url=https://www.worldcat.org/oclc/45463431|publisher=Pustaka Jaya|date=2000|location=[Jakarta]|isbn=9794192597|oclc=45463431|last=Rosidi, Ajip, 1938-|last2=Pustaka Jaya (Firm)}}</ref>
 
== Biografi ==