279 SM: Béda antarrépisi

40 bita dipupus ,  15 tahun yang lalu
m
Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#expr: +{{subst:#expr:)
(Ngadamel artikel otomatis)
 
m (Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#expr: +{{subst:#expr:))
{{Taun nav SM|279}}
{{TaunDinaKalenderSejen|year={{#expr: 1-279}}278|SM}}
'''279 SM''' nyaéta taun ka-279 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
{{kalender-pondok}}
 
[[Kategori:{{#expr: (279 - (279 mod 10))}}270-an SM]]
 
[[ast:279 edC]]
5.691

éditan