Kalénder Arménia: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: {{calendars}} '''Kalénder Arménia''' maké panomeran Arménia. Dimimitian ti 552 M minangka munggarannana jaman Armenia. Tanggalna ditandaan ku aksara <span style="text-deco...)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
 
[[Category:Kalénder husus]]
[[Category:BudyaBudaya Arménia|Kalénder]]
 
[[de:Armenischer Kalender]]
23.354

éditan