Béda révisi "Citakan:Tl"

1 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
&#123;{[[Citakan:{{{1}}}|{{{1}}}]]}}<noinclude>
----
Citakan Kangokanggo Nembongkeunnembongkeun Citakancitakan
</noinclude><noinclude>[[Kategori:Citakan Dasar|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
23.341

éditan