Béda révisi "Nu (kana)"

23 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Nambih: br:ぬ (lizherenn)
m (Malikkeun éditan Moper, diganti deui ka vérsi ahir ku Thijs!bot)
m (bot Nambih: br:ぬ (lizherenn))
[[Category:Kana]]
 
[[br:ぬ (lizherenn)]]
[[ca:ぬ]]
[[en:Nu (kana)]]
4.090

éditan