Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 11 tahun yang lalu
m
 
== Eusi ==
Eusi ieu naskah ditulis dina rumpaka dalapan padalisan, bentuk puisi Sunda Kuna. ampirAmpir sakabéhna nyaritakeun lalampahan Bujangga Manik salaku resi nu ngumbara mapay kabuyutan atawa puseur kaagamaan ([[Hindu]]) nu aya di Jawa jeung Bali. Anjeunna nyaritakeun yén pangumbaraanana téh dipaju dua kali.
 
== Naskah ==
23.338

éditan