Béda révisi "Obrolan:Prancis"

130 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Kaca anyar: Kang, dina basa Indonésia, diseratna Perancis. Saéna ieu ogé disamikeun. ~~~~
(Kaca anyar: Kang, dina basa Indonésia, diseratna Perancis. Saéna ieu ogé disamikeun. ~~~~)
(taya bédana)
912

éditan