Buka ménu utama
Gambar hiji anak anjing dina poékna peuting nu dijieun ku cara ngamangfaatkeun cahaya infrabeureum-tengah

Infrabeureum atawa inframerah nyaéta radiasi éléktromagnétik dina panjang gelombang nu leuwih panjang ti cahaya katémbong, tapi leuwih pondok ti radiasi gelombang radio. Kecap infra beureum hartina "di handapeun beureum" (tina basa Latén infra, "handap"), beureum mangrupa warna ti cahya katémbong. Radiasi infrabeureum mibanda panjang gelombang antara 700 nm jeung 1 mm.

Eusi

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit