Injuk nyaéta serabut puhu palapah kawung nu ilahar dipintal dijieun tali atawa tambang (tali atawa tambang injuk), atawa dijadikeun bahan keur hateup [1].

Dicutat tinaÉdit

KagunaanÉdit

  • Tali injuk
  • Tambang injuk
  • Sapu injuk
  • Sikat injuk