Jakamulya, Bekasi Selatan, Bekasi

Jakamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Selatan, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jakamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Selatan